elektrische oldtimer trouwauto

Duurzaam vervoer

Duurzame Trouwauto

Ik deel heel graag mijn Elektrische, Duurzame Trouwauto èn Oldtimer “Blue” met je. Hij is zo duurzaam omdat hij gevuld is met Tesla-batterijen. Bovendien: de vegan, zingende chauffeur hoort erbij. In deze auto vervoer ik je in stijl en zonder uitstoot en met een extra verrassing voor jouw geliefde…
Blue werd bekend door o.m. Autovisie, het AD, tijdschrift Libelle en dominee Gremdaad. Een ritje in deze auto is dan ook een belevenis!

Niet zomaar een auto met chauffeur…

Ik geloof in het zo efficient mogelijk aanwenden van alles wat er is. Dus bij nieuwe dingen die we maken, moeten we goed nadenken over de herbruikbaarheid, de upcyclebaarheid ervan in de toekomst. Deze prachtige Kever uit 1973 (voor de kenners: een 1303! Super Beatle) is daarom helemaal van deze tijd dankzij batterijen uit een Tesla die niet meer rijdt. Slim hergebruik is de toekomst en met Blue heb je dan ook èn iets klassieks èn een optimistische kijk op de toekomst tegelijk! En wie wil dat nou niet op zijn huwelijksdag!

Something Old, something New, something borrowed, something Blue

Blue is blauw en dat is niet voor niets. Hij staat namelijk voor de blauwe economie waarin alles wat er is, zo goed mogelijk wordt gebruikt.
De oude Kever werd als nieuw door de combinatie van kennis en de ‘geleende’ Tesla-batterijen (want die kan over 20 jaar nog prima dienst doen als energieopslag – ik geef de batterijen dus weer ’terug’). Twijfelde je echt nog over een witte auto?

Website: Duurzame Oldtimer

Prijs: zie website

Lokatie: overal. Afstand bepaalt mede de prijs.

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'