vegan bruiloft muziek

Muziek

Muziek heeft misschien niet direct iets met veganisme of duurzaamheid te maken. Maar het is natuurlijk wel leuk als je een beetje op dezelfde golflengte zit met degene die de muziek verzorgt. Of als de muzikant die je hebt ingehuurd niet vraagt naar de dichtst bijzijnde grillroom. Ik help je graag als het gaat om muziek die helemaal bij jullie past.

Volledig afgestemd op jullie wensen

Sinds een aantal jaar stel ik muziekprogramma’s samen. De sky is the limit: ik luister graag naar jullie wensen en stel aan de hand daarvan een programma samen. Dat kan heel low-budget geïmproviseerd met de gasten, of met professionals die ieder onderdeel van jullie dag opluisteren. Van totaal muziekprogramma tot gewoon een liedje zingen. Ook kan ik helpen bij een specifieke vraag. Of bemiddelen bij het vinden van een geschikte artiest, band of dj.

Hier lees je meer over mij.

Website: The Singing Driver

Werkgebied: Nederland en België

Prijs: zie website

De afbeelding hierboven is van de ‘blote voetenbruiloft’ waarvoor ik het muziekprogramma mocht samenstellen. Het bruidspaar wilde vooral een ongedwongen en spontane sfeer. Zo ontstond een programma mèt de gasten. Gezamenlijk verwelkomden we bijvoorbeeld het bruidspaar. Tranen in de ogen van de bruid. Dit schreef ze er zelf over:

“Tijdens ons huwelijk zijn we van begin tot eind muzikaal verrast door Nette. Bij aankomst werden verrast door een a capella vertolking van ons favoriete liedje, later werd ons tuinfeest opgeluisterd met akoestische zang en gitaar begeleiding en slaagde Nette erin ons en de andere gasten nog meer in de feeststemming te brengen. Er werd uitbundig gefeest, gezongen en later ook gedanst.” Lotte V.

Wil je ook muziek die helemaal bij jullie past? Contact: nette@thesingingdriver.nl

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'