Stationary

duurzame vegan bruiloft

Duurzame trouwkaartjes

Duurzame trouwkaartjes bestel je bij 4CARDS.nl. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens super mooi. Surf naar  4CARDS geboortekaartjes en trouwkaarten.

Uitgebreide site

Op deze site vind je niet alleen trouwkaarten, maar ook save-the-date kaarten, menukaarten, tafelkaartjes, labels etc. Alles op FSC-gecertificeerd papier, dus geen zorgen over het regenwoud. Bovendien met snelle levering, want als je voor 18.00 uur bestelt, heb je de kaarten de volgende dag al in huis. Yes, ook op zondag! Een proefdruk kost slechts 1,- en daar krijg je dan meteen alle mogelijke papier- en envelopstalen bijgeleverd. Zo kun je makkelijk een keuze maken voor jullie mooiste trouwkaart. Bovendien kan 4CARDS ook bij ieder ontwerp een huisstijl maken. Er staan al flink wat trouwhuisstijlen online, maar er komt steeds meer bij. Dus je kan jullie wedding helemaal af maken met stationary in de stijl botanical, industrial, glamour of marmer.

De persoon achter het drukwerk

En dan wil ik toch nog even de persoon achter de kaartjes noemen: Muriël is graphic designer en sinds 2002 vegan. Bovendien is ze een super enthousiaste vrouw!

Duurzaam Trouwvervoer

Hebben jullie je trouwvervoer al geregeld? Deze Elektrische Oldtimer met Tesla-batterijen is èn duurzaam, èn origineel, èn klassiek.

 

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'