Make-up

duurzame bruiloft

Bij Judith Langenhorst Visagie & Styling kun je terecht voor een biologische vegan gezichtsbehandeling en vegan bruidsmake-up. Ze is zowel visagist, als schoonheidsspecialist en stylist. Deze disciplines en haar ervaring garanderen een mooi totaalplaatje voor zowel de bruid als haar moeder, getuigen/familie en vriendinnen.

 

Compleet bruidsarrangement

In haar salon verzorgt Judith een compleet bruidsarrangement met de merken Organic Spa (huidverzorging) en Alexami (make-up), beiden uit Australië. Voor de proefmake-up ga je naar Capelle aan den IJssel (bij Rotterdam). Op de trouwdag zelf, komt Judith naar jou.

Kwast van bambu

Je make-up wordt opgebracht met een zalig zachte bambu kwast! De Bambu Kabuki Kwast (die naam doet je toch direct denken aan vredige knuffelzachte panda’s in een bambubos?). Persoonlijk getest! Dus laat je lekker verwennen!

Heb je al mooie kleding voor jullie dag?

Hou deze site in de gaten, want er wordt gewerkt aan een pagina voor aanbieders van vegan bruidskleding! Wil je geen ‘hele’ jurk, maar er wel een béétje bruidsachtig uitzien, lees dan deze blog over vegan kleding voor jou en je gasten.

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'