Catering

vegan catering foodtruckVegan catering is niet het allerlastigste onderdeel van een vegan bruiloft. Maar wil je je bruiloft een festival tintje geven met een heuse foodtruck? Nodig dan Bakblik uit! Want Bakblik staat niet alleen op festivals; met net zoveel plezier rijdt het Bakblik-team naar jouw bruiloft!

Vegan catering op lokatie

vegan catering vegan bruiloft

Bakblik verzorgt namelijk vanuit haar foodtrucks met veel liefde plantaardige en duurzame catering op locatie. Zoek je de echte “foodtruck experience” met streetfood voor je bruiloft? Kies bijvoorbeeld wraps of burgers, lekkere hapjes, of een tapas diner, en sluit af met heerlijke desserts. Check hier het actuele menu.

Bakblik rijdt door de hele BENELUX!

Zoek of weet je een leuke locatie?

Weet je nog een leuke locatie om de pagina met locaties mee aan te vullen? Of heb je zelf een lokatie die past bij een vegan bruiloft? Voorwaarde is dat je vegan serveert en dat het niet volhangt met schapenvachtjes of hertenkoppen. Vooralsnog worden ook lokaties geaccepteerd die zelf nog niet helemaal vegan zijn, maar daarvoor wel kunnen cateren.

Of misschien was jouw bruiloft helemaal te gek en wil je je ervaringen graag delen. Laat het me weten. Dan schrijf ik een blog en help je andere vegan bruidsparen aan een super dag! Laat het weten: nette@veganbruiloft.nl. Vermelding van een bedrijf kan overigens al tegen kostprijs van € 12,50 per jaar.

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'