Fotografie

vegan bruiloft fotografie

Vegan Fotografie. Bianca van Pumpkin Fotografie portretteert onder andere emotionele gebeurtenissen. Op een kwetsbare, magische manier. Zoals ze bij haar binnenkomen. Met haar fotografie vat ze jullie verhaal samen in een serie portretten. Portretten die de taal van liefde spreken.

Zelf schrijft ze: “ik hou van spontaniteit, de natuur en familiebanden. Daarom fotografeer ik graag bruiloften. De liefde bij het bruidspaar, de liefde van vrienden en familie, het komt op zo’n dag allemaal samen.”

Wat is er dan zo vegan aan fotografie?

Bij Pumpkin Fotografie gebeurt alles met liefde en respect voor de natuur, dieren en de medemens. Apparatuur wordt altijd tweedehands opgekocht en foto’s worden 100% eco friendly en plantaardig afgedrukt. En met de hand bindt een authentieke boekbindster jullie foto’s samen tot een album. Hoe cool is dat! Bovendien gaat 5% van de winst naar een goed doel voor het welzijn van dieren. Daarnaast krijg je als lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme 10% korting. Ook aan het reizen wordt gedacht. Bianca neemt altijd het openbaar vervoer en nooit de auto.

De foto hiernaast, hierboven en op de homepage zijn door Bianca gemaakt.

Meer Vegan Fotografie: Prins Nagtegaal

vegan fotografieTerwijl Bianca jullie mooie momenten op een hele pure, tijdloze manier vastlegt, kenmerken de foto’s van Prins Nagtegaal zich juist door romantiek met (vind ik) een vleugje vintage. Op zijn website schrijft hij: “Als je mij boekt voor op de grote dag, kun je rekenen op een rustige en bescheiden fotograaf, die met veel plezier jullie bruiloft vast legt en het het allerbelangrijkst vindt dat júllie een mooie dag hebben. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat je je op je gemak zal voelen voor de camera en dat je soms misschien niet eens door hebt dat ik aanwezig ben (niet alleen omdat ik 1.68m ben!).”

Ook Prins (ja, hij heet echt zo) is vegan en komt met de trein naar je toe.

You are Beautiful

Natuurlijk doen Bianca en Prins er alles aan om je zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Maar als je graag wat extra hulp wilt, kun je je make-up door een expert zoals Judith laten doen.

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'