Vegan kleding voor de entourage

Op zoek naar vegan kleding voor je bruiloft? Dan heb je vast al gemerkt dat het niet meevalt een verantwoorde jurk te vinden. Fotografe Bianca kwam met het geniale idee bruidsmodezaken ertoe te bewegen een vegan hoek in te richten! Dus daar zijn we mee bezig. Blijf Vegan Bruiloft bezoeken voor updates. Maar voor nu heb ik ook zeker wat leuks. Voor de bruid zèlf (als je niet zo’n heel ‘gevaarte’ aan wilt) óf voor de entourage.

Wolf & Storm

Onderstaand topje vind ik heel wedding like. Ik zag hem op de site van Wolf & Storm. Toen ik Marlieke van Wolf & Storm vertelde over Vegan Bruiloft, stelde ze direct een setje samen. Mét korting! De top combineert leuk met onderstaande rok (deze valt strak) en je maakt het geheel af met de nude/roze clutch. Wat mij betreft helemaal weddingproof!

Ook nog biologisch

Naast vegan, zijn alle items op de site van W&S ook nog eens biologisch. Ook vind je er diverse items die keurmerken als ‘Fair Trade’ en ‘Biologisch Katoen’ dragen.

Korting op set ‘vegan kleding voor je bruiloft’

Lezers van deze site kunnen dit leuke setje met maar liefst 20% korting aanschaffen! Hoe tof is dat?! Bij het bestellen van de hele set vul je de kortingscode greendwedding in. Geldig t/m augustus 2018 dus wacht niet te lang.

vegan kleding voor je bruiloftvegan bruidskleding vegan bruiloftvegan clutch vegan bruiloft

 

 

 

 

Please follow and like us: