Vegan weddingfilmer

Vegan videograaf

Een vegan weddingfilmer of videograaf maakt de herinnering aan jullie mooiste dag compleet! Ken je Rianne & Daan al van Pure Films?

Deze wedding filmmakers met een flinke dosis ervaring in zowel Nederland als daar buiten zijn sinds 2015 vegan. Ze zouden het superleuk vinden om vegan weddings te filmen.

De naam Pure films slaat op emoties van pure, echte mensen (en wie zijn nou puurder dan vegans?;-) en pure herinneringen. Ze leggen die graag vast in een onvergetelijke trouwfilm.

Waarom een (vegan) weddingfilmer? Met een trouwfilm van Rianne en Daan heb je een herinnering die een heel leven lang meegaat. Daan en Rianne: “Wij zijn gek op het maken van onze trouwfilms en dan met name de uitdaging die we hier in vinden. Want net als elk bruidspaar die we ontmoeten is geen enkel huwelijk hetzelfde. Elke dag is anders, nieuw, vol emotie, vol pure mensen. Het zijn die emoties en mensen die onze Pure Films maken.”

Deze vegan weddingfilmers komen altijd vanaf de voorbereidingen t/m de opening van de avond (of openingsdans). Daar maken ze een toffe film van die tussen de 3 en 7 minuten duurt (afhankelijk van hoe de dag verloopt).
Daarnaast hebben ze nog enkele opties m.b.t. volledige opnames van de ceremonies, speeches en een eventuele proloog (jullie verhaal voor de wedding!).

Een kennismaking is heel belangrijk als je de hele dag bij elkaar in de buurt bent, dus benader ze gerust voor een bakkie haver of soya cappucino om elkaar te leren kennen. 😄

Facebook -> Pure Films | Emmen | Facebook

Instagram -> https://www.instagram.com/pure.films/

PS: hebben jullie al gedacht aan de catering? Hoe leuk zou een foodtruck zijn? Ga eens langs bij de geweldige koks en eet een hapje mee bij Calypso in Eindhoven. In een ongedwongen sfeer met een kast vol spelletjes krijg je verrassende, smaakvolle gerechten!

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'