weddingplanner vegan bruiloft

Vegan Weddingplanner

Cilvie is vegan weddingplanner en zelf sinds 2018 veganist. En ze staat te springen om jullie vegan wedding vorm te geven.

Zelf geef ik altijd enorm de voorkeur aan het werken met een weddingplanner. Want ik merk dat verschillende aanbieders van diensten altijd het beste willen. En dat is natuurlijk maar goed ook! Maar dat betekent wel dat de fotograaf eigenlijk wil dat de catering zich aanpast aan zijn/haar foto-moment tijdstippen. Dat de catering het lastig vindt als de muzikanten in de weg staan. En dat die neef die zich heeft opgeworpen tot ceremoniemeester zich realiseert dat dit een hele moeilijk puzzel is.

Dus besteed dit gewoon allemaal lekker uit aan een weddingplanner! Een weddingplanner stuurt al deze partijen aan, denkt aan details en kan prima met dit soort situaties omgaan. Een prettige bijkomstigheid: ze bewaakt jullie budget!

Terug naar onze vegan weddingplanner Cilvie. Want of je nu je hele bruiloft vegan wilt, of alleen bepaalde aspecten, zoals bijvoorbeeld het eten? Het kan allemaal, dit is geheel aan jullie.
Samen met Cilvie van Perfecte Bruiloften bespreek je namelijk de mogelijkheden en welke onderdelen jullie willen uitbesteden.

Neem gerust even contact met haar op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

error

Help anderen bij het organiseren van hun duurzame bruiloft en 'spread the word'