Zoet zonder Suiker voor je Bruiloft

vegan zoetigheid weddingMargot begon een paar jaar geleden met het bakken en verkopen van vegan zoetigheid, zoals koeken, cakes, notenvrije en rauwe koeken, rauwe bonbons en taarten van 100% biologische ingrediënten zonder geraffineerde suiker, tarwe en zuivel.

Inmiddels verzorgt ze naast zoete baksels, ook catering. De gerechten zijn niet alleen vegan, maar ook vrij van geraffineerde suiker en tarwe. Allergieën zijn geen enkel probleem, maar juist een uitdaging voor Margot!

Gebakfiets:

Met haar elektrische (ge)bakfiets komt ze de taarten, lunches of andere maaksels graag bij je bezorgen in Utrecht en omgeving. Daarbuiten pakt ze de auto of kookt ze op locatie.

Voor een bestelling op korte termijn kun je Margot altijd bellen of mailen. Dat kan ook nog een paar dagen van te voren!

Meer vegan zoetigheid en catering

Check ook de blog die ik schreef over Happy Herbi en voor catering check je Bakblik.

Trouwvervoer: elektrische Oldtimer

Op de site vind je verder een unieke, duurzame Oldtimer gevuld met Tesla-batterijen èn een circulair bruidsjurken concept. En zèlfs de fotograaf is vegan, gebruikt vegan inkt en geeft goede fotografiespullen een tweede leven!

…..Ik voel een blog aankomen over de circulaire, blauwe economie….

 

Please follow and like us: