Herinneringen aan jullie bruiloft

vegan bruiloft videozuilVideozuil. Hoe leuk is het om na te kunnen genieten van jullie bijzondere dag! Een goede registratie maakt dat mogelijk. Op deze site las je misschien al over een vegan fotografe. Maar denk ook eens aan een videogastenboek!

Want is het niet tof om live beelden te kunnen terugzien? Jullie gasten kunnen de hele dag langs de videozuil lopen om hun gelukwensen achter te laten.

Prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van meerdere factoren, maar de zuil op het plaatje is ten tijde van schrijven van dit artikel te huur vanaf  €195. Check de actuele prijzen en mogelijkheden op de website: Photobooths Huren.

En wat is er duurzaam aan? Je ontvangt al het materiaal gewoon in je mailbox of via USB.

En als we het dan toch hebben over het vastleggen van jullie liefde en jullie mooie dag: een persoonlijk, live voor jullie gezongen lied is natuurlijk óók leuk! The Singing Driver doet niets liever dan met muziek een persoonlijk tintje geven aan jullie bijzondere dag. Dat kan bijvoorbeeld ook met een rijdend mini-concert (check: “Een Lied speciaal voor Jou“). Eventueel kan hiervan ook een video-opname worden gemaakt. Een Lied speciaal voor Jou is ook heel leuk en origineel om cadeau te doen!

Please follow and like us: